Google

Så skulle Google kunna ta världen med storm

Google kommer troligtvis hålla ett event inom kort där man kan komma att visa upp en ny smartwatch vid namn Pixel Watch. Så skulle Google kunna ta världen med storm. 

Det sägs att Google kommer presentera sin egna smartwatch det här året. Alla verkar förvänta sig att klockan kommer köra Wear OS från start. Men jag tror inte att klockan kommer köra Wear OS utan att den kommer köra Fuchsia.

Det återstår däremot att se!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...