Google

Extra: Google News kan förbjudas i Europa

Google News är en tjänst från Google som samlar alla de viktigaste nyheterna för just dig på ett och samma ställe. Nu har det inkommit uppgifter om att Google kan komma att behöva skrota News! 

Det ser nämligen ut som att Google inte följer Artikel 11 där man bland annat bestämt att källor inte får ta information från egna källor. Eftersom Google News inte innehåller några nyheter från Google så är det en självklarhet att News kan bli portat från Europa. Det återstår däremot att se hur det  blir med den saken!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...