Google

Google: Playmoji kommer till flera enheter framöver

När Google visade upp Pixel 3 och Pixel 3 XL i oktober förra året så avslöjade man att funktionen Playmoji skulle bli exklusiv för dessa enheter. 

Playmoji är en funktion som skapar ”dansande figurer”. Utöver att sökjättens egna smartphones fått funktionen ser det ut som att Motorola kommer bli den första tillverkaren efter Google som kommer med den nya funktionen.

Det återstår att se vilka andra tillverkare som kommer med funktionen framöver!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...