Google

Google Chrome erhåller sin största uppdatering på länge

Det ser ut som att Google nyligen börjat skicka ut en ny uppdatering till webbläsaren Google Chrome. 

Den senaste versionen av Google Chrome gör det möjligt att skapa hyperlänkar för valfri text, något som låter smart! Utöver det innehåller den senaste versionen av Google Chrome en funktion som gör det möjligt att söka efter vad som helst på en hemsida genom att trycka på de prickarna för att sedan trycka på ”Hitta på sida”.

Uppdateringen skickas ut löpande.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...