Google

Google Voice får stöd för okänt nummer

Google har nyligen börjat skicka ut en ny uppdatering till sin app Voice innehållande en funktion som däremot borde ha varit självklar från början. 

Google Voice har nu fått stöd för okänt nummer. Det innebär att du inte behöver visa upp ditt nummer för den du ringer till. Det här är dock en funktion jag tycker att Google borde haft med från början.

Om du inte redan har Google Voice så kan du ta en titt på appen här!

google-voice-anonymous-caller-id-329x340.jpg

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...