Google

Google Chrome uppdaterades – klagomål rasar nu in

Det ser ut som att Google håller på att uppdatera webbläsaren Chrome med ett gäng nya finesser för tillfället. 

Det ser bland annat ut som att Google uppdaterat API-inställningarna så illa att vissa Adblock-program har slutet fungera i webbläsaren. Efter hård kritik ser det ut som att slökjätten uppdaterat API:n igen så att dessa Adblock-program fungerar igen. Vi får hoppas att det inte kommer hända igen!

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...