Google

Google Play uppdateras på bred front med Material Design

Jag rapporterade för en tid sedan att Google hade börjat skicka ut Material Design till Google Play. Nu kommer nästa nyhet! 

I och med Material Design så har Google förenklat designen för Google Play då man skrotat många färgglada element för den nya versionen av Google Play. Google har till exempel gjort om så att alla recensioner är i samma färgkategori som det du recenserar.

Uppdateringen rullas ut i vågor.

Via

 

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...