OnePlus

OnePlus 7: här är den

Jag har under en längre tid skrivit att OnePlus kommer hålla ett event i slutet av april där man kommer visa upp det nya flaggskeppet OnePlus 7. Nu har en ny konceptvideo dykt upp! 

Den här gången är det Concept Creator som skapat en konceptvideo på OnePlus 7. Vi kan se att telefonen troligtvis kommer få tre kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt. På framsidan ser det ut som att enheten kommer få ett hål för kameran tillsammans med en liten kant under displayen. Sist men inte minst ser det ut som att enheten kommer bli tillgänglig i färgerna silver, grönt och rött.

Det sägs att mobilen kommer få en 6,39 tumsskärm med Full HD+- upplösning tillsammans med processorn Snapdragon 855 under huven.

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...