Google

Google Assistent är fortfarande trög – men bara i vissa enheter

Jag har tidigare rapporterat om att Google Assistent har lite problem när man ska snacka med den smarta röstassistenten på svenska.

Det ser inte heller ut som att Google fixat problemen som jag haft med Google Assistent via Google Home. Man kan till exempel inte säga till Assistent på Google Home ”Spela Spotify” utan då säger högtalaren att den inte förstår utan man måste säga ”Spotify” för att få högtalaren att sätta igång Spotify.

Det är således ett gäng grejer Google behöver fixa till med Assistent.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...