Google

Kommer nästa Chromecast få stöd för 4K?

Google kommer antagligen hålla ett event nästa år där man kommer visa upp nästa generations Chromecast. Men hur kommer denna egentligen bli?

Jag meddelade tidigare i år att Google skulle skrota Chromecast Ultra. Det speciella med den här enheten var att den har stöd för uppspelning i 4K.

Om det nu stämmer att Google kommer presentera nästa Chromecast under 2020 så har det gått några år sedan man släppte Chromecast Audio. Jag misstänker att nästa Chromecast kan komma att få stöd för 4K, men det återstår givetvis att se!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...