Google

Nästa Chromecast kan komma med en länge sladd

I oktober nästa år kommer Google troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp en ny generation Chromecast. Men vad kommer den nya Chromecasten innehålla för förbättringar? 

Det har bland annat inkommit uppgifter om att nästa generations Chromecast kommer få en längre sladd jämfört med tredje generations Chromecast. Det skulle verkligen vara grymt med tanke på att sladden till dagens Chromecast är lite väl kort enligt mig.

Det återstår däremot att se vad som händer!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...