Google

Google: Chrome OS får stöd för att visa Drive offline

Google har under dagen börjat skicka ut en ny funktion till Chrome OS som gör det lättare att arbeta offline, alltså när du är på språng! 

Den senaste uppdateringen till Chrome OS innehåller en av de största nyheterna som skickats ut på länge. Den senaste versionen av Chrome OS gör det nämligen möjligt att jobba offline i Google Drive. Det betyder att du inte kommer behöva någon uppkoppling för att komma åt ditt arbete.

Uppdateringen skickas ut i omgångar.

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...