Google

Google varnar: installera INTE den senaste versionen av Chrome OS

Det har nyligen framkommit att Google har problem med den senaste uppdateringen av Chrome OS för ett gäng enheter! 

I grund och botten är det inte Chrome OS som är problemet utan Android 9 Pie för Chrome OS. Den här uppdateringen orsakar att de tre enheterna som fått Pie, Samsung Chromebook Plus V2, Pixel Slate och Pixelbook, att dessa blir överhettade mycket lätt.

Det ser däremot ut som att Google arbetar för att lösa problemet.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...