Google

Google gör Android Enterprise Recommended bättre

Google presenterade under förra året programmet Android Enterprise Recommended. Nu ser det ut som att Google vidareutvecklat programmet! 

Det har nyligen framkommit att sökjätten anställt 15 nya företag för att hålla koll och lägga till nya smartphones i listan som följer de krav som krävs. Ett av dessa är till exempel att telefoner ska uppdateras varje månad med nya säkerhetsuppdateringar.

Detta betyder förhoppningsvis att flera tillverkare kommer börja skicka ut nya säkerhetsuppdateringar tätare framöver!

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...