Google

Google Duo får stöd för nya funktioner i den senaste betan

Google har nyligen börjat skicka ut en ny version av Duo innehållande en hel del nya godsaker! Läs vidare för att veta mer! 

Den senaste versionen av Google Duo kommer med en funktion som Google kallar för Precall Screen. Den här funktionen låter dig långtrycka på en kontakt för att sedan välja hur du vill nå personen, alltså om du vill nå personen via vanligt samtal eller via videosamtal.

Det är oklart när Google kommer börja skicka ut den skarpa versionen av den här funktionen, men förhoppningsvis blir det inom kort!

google-duo-47-contact-options.png

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...