Google

Nya och existerande appar i Google Play måste snart alla ha stöd för Google

Google har nyligen meddelat att man kommer skärpa till sig när det kommer till program i Google Play Store, 

Det ser ut som att Google kommer kräva att nya appar och befintliga appar måste stödja Android 9 Pie till slutet av det här året. Det är oklart vad Google kommer göra med appar och program som inte följer dessa regler, men jag misstänker att dessa kan komma att plockas bort från Google Play Store.

Via

 

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...