Google

Google jobbar på helt ny funktion

Det ser ut som att Google håller på att jobba på en helt ny funktion till Chrome som ska underlätta arbetet mellan mobilen och surfplattan. 

Hur många gånger har du inte hittat ett nummer du vill ringa på datorn men som du måste slå in för hand på mobilen? Det ser ut som att Google just nu håller på att utveckla en funktion som gör det möjligt att överföra numret från datorn till din Android-enhet på ett betydligt smidigare sett genom att man väljer att innehållet ska överföras till sin smartphone.

Det återstår att se när den här funktionen kommer släppas som skarp sådan.

Via

 

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...