Google

Nu har du chansen att gå på Google-event

Den 7-9 maj kommer Google troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya versionen av Android, version Q. Nu kan du få gå på eventet! 

Det ser däremot ut som att du måste anmäla dig då Google kör en tävling i form av en dragning där man drar ett gäng personer som får äran att spendera 1150 dollar för att gå på eventet där Android Q kommer presenteras. Det är även möjligt att Google kommer visa upp det nya systemet Fuchsia, men det är ett mer osäkert kort!

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...