Google

Google kan ha läckt det fullständiga namnet för Android Q

I maj kommer Google hålla ett event där man kommer visa upp en ny version av Android som just nu förkortas Android Q. Nu kan Google ha läckt det fullständiga namnet för nästa version av Android. 

Det ser ut som att Android Q kommer få det fullständiga namnet Android 10 Quiche. Det ser därmed ut som att nästa version av Android kommer bli svårt att stava till. Det återstår däremot att se och just nu det tas med en nypa salt.

201902211926.jpg

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...