Google

Google Pay ser ur att börja använda Gmail

Det ser ut som att Google håller på att testa en ny funktion för tillfället som ska underlätta för dig som använder Google Pay. 

Det ser ut som att Google håller på att fixa en funktion så att Pay och Gmail jobbar bättre tillsammans. Det ser ut som att man i framtiden kommer kunna välja i Pay-appen om man vill att Google skicka skicka iväg saker så som kortnummer och andra värdefulla saker via Gmail.

Google håller just nu på att testa funktionen som beta.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...