Google

Google Pixel 3 Lite och Pixel 3 XL Lite åker igenom FCC

Det ser ut som att Google kommer hålla ett event inom kort där man kommer visa upp de nya mobilerna Pixel 3 Lite och Pixel 3 XL, två enheter som nu åkt igenom FCC. 

Detta tyder på att Pixel 3 Lite och Pixel 3 XL Lite kommer presenteras inom kort. Det ser bland annat ut som att Pixel 3 Lite kommer få en 5,56 tumsskärm med Full HD+- upplösning medans Pixel 3 XL Lite ser ut att få en 6 tumsskärm. Under huven kommer troligtvis processorn Snapdragon 670 sitta.

Det återstår att se när Google kommer visa upp mobilerna!

Via

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...