Google

Chromecast borde få blåtand #åsikt

Chromecast är enligt många en riktigt bra produkt. Det är något jag håller med om. Däremot skulle Google behöva göra lite saker för att förbättra den smarta pucken. 

En av dessa saker man skulle kunna göra är att utrusta nya Chromecast-enheter med blåtand. Det är ganska ofta min mobil inte är ansluten på samma nätverk som Chromecast och för att få mobilen att koppla upp mot Chromecasten så behöver man vara ansluten på samma nätverk.

Det är här jag tror att det skulle vara oerhört smidigt om Chromecast kunde ha blåtand också så att man inte behöver byta Wi-Fi-nät varje gång.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...