Google

Google: Android One växte med över 250% 2018

För lite mer än ett år sedan avslöjade HMD Global att man skulle utrusta alla sina kommande smartphones med Android One då man ville erbjuds en ren Android-upplevelse.

Nu har Google avslöjat att Android One växte med 250% under 2018 jämfört med föregående år. Vi vet att tillverkare så som Xiaomi, HMD (Nokia) och LG har utrustats sina mobiler med den nja typen av Android.

Utöver det så nämns det att över 50% av alla budgetmobiler kör Android Go nu för tiden.

Via

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...