Google

Google Fi får stöd för 5G

Google har sedan en tid tillbaka satt igång något man kallar för Google Fi. Den här tjänsten låter dig använda mobilen utan ett fysiskt SIM-kort. 

Den här tjänsten låter de som bor i USA använda sina smartphones med eSIM, vilket är ett SIM-kort som är inbyggt direkt i mobilen. Google har nu avslöjat att de enheter som har stöd för 5G och Google Fi kommer få 5G under första halvan av 2019 tack vare operatören Sprint.

Det lär dröja innan Google Fi kommer till Sverige, men jag hoppas att den nya tjänsten kommer hit inom de kommande två åren.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...