Google

Google: äntligen bättre stavningskontroll

En sak jag stört mig på under en längre tid är stavningskontrollen i smartphones. Med Googles tangentbord Gboard får du upp förslag på ord. Nu har Google tagit ett steg till. 

Google har nyligen börjat rulla ut en ny uppdatering för de som har G Suite-konton. Uppdateringen innehåller bättre stavningskontroll som baseras på AI. Det innebär att Google kommer börja förstå vad meningen handlar om och föreslå ord därefter. Det här är en funktion jag efterfrågat länge och det är grymt att Google nu äntligen släppt den här funktionen!

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...