Samsung

Samsung Galaxy A40 nära lansering

Samsung har under de senaste dagarna visat upp mobilerna Galaxy A10, A20 och A30. Nu ser det ut som att tillverkaren kan komma att visa upp en ny enhet inom kort! 

Det ser ut som att Samsung kommer hålla ett event inom kort i Europa där man kommer visa upp den nya mobilen Galaxy A40. Det ser bland annat ut som att mobilen kommer få processorn Exynos 7885 tillsammans med 4 GB RAM. Det skulle inte heller förvåna mig om enheten kommer få fingeravtrycksläsaren placerad under displayen.

Naturligtvis kommer Samsung Galaxy A40 komma med Android 9 Pie från start.

Via

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...