Samsung

Samsung Galaxy: nu finns det flera valmöjligheter för Bixby-knappen

Jag rapporterade för en tid sedan att Samsung låter dig välja vilken app som helst som ska öppnas med hjälp av Bixby-knappen. Nu ser det ut som att Samsung skickat ut funktionen till alla mobiler som har tillgång till Bixby-knappen. 

Det ser ut som att Samsung skickat ut en uppdatering till Bixy i Galaxy Apps som låter dig ställa in vad som ska hända på din smartphone när du trycker på knappen. Samsung meddelar att det till exempel finns möjlighet att aktivera knappen för att få en snabb genväg till Instagram.

bixby_key_mapping_official_support_2-711x528.png

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...