Google

Google Assistent kommer till låsskärmen inom kort

Jag rapporterade för en tid sedan att Google Pixel 3 och Pixel 3 XL kommer med en funktion som gör det möjligt att aktivera Google Assistent direkt på låsskärmen. 

Nu ser det ut som att Google börjat skicka ut en ny uppdatering till Google Assistent som gör det möjligt att använda den smarta röstassistenten direkt på låsskärmen. Du kan till exempel fråga Assistent om den kan ringa upp en viss person eller hur ditt schema för dagen ser ut och få det uppläst.

Uppdateringen skickas som sagt ut i omgångar.

Via

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...