Samsung

Samsung Galaxy S10 får HDR-support för Netflix

Netflix har under kvällen börjat skicka ut en ny uppdatering till Samsung Galaxy S10, S10e och Galaxy S10+. 

Den nyaste versionen av Netflix gör det möjligt att kolla på filmer i HD. Utöver det finns det nu även möjlighet att kolla på filmer i HDR-format om du har en Samsung Galaxy S10, S10e eller Galaxy S10+. För att få tillgång till den nyaste versionen behöver du hämta hem den senaste versionen av Netflix i Google Play Store.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...