Google

Google Assistent uppdateras på svenska

Google har under kvällen börjat skicka ut en ny uppdatering för Google Assistent på svenska innehållande en ny funktion, i alla fall för den svenska versionen av Google Assistent. 

Den senaste versionen av Google Assistent på svenska kan nu känna av två språk samtidigt. Som exempel nämns det att du kan säga en sak på svenska medans en annan person kan snacka spanska med Assistent utan att man behöver byta några inställningar.

Funktionen skickas ut löpande.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...