Google

Nästa Chromecast presenteras redan det här året

Det ser ut som att Google kommer hålla ett event i oktober där man kommer visa upp nyheter. Nu kan nya uppgifter ha framkommit! 

Det ser ut som att Google kommer visa upp en ny Chromecast redan i höst. Enligt källan som vill vara anonym kommer den nya Chromecast-enheten innehålla många uppgraderingar i form av ett helt nytt gränssnitt och en fjärrkontroll. Det återstår däremot att se om det faktiskt stämmer.

Uppgifterna bör således tas med en nypa salt.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...