Samsung

Samsung Galaxy S10: dessa bakgrunder passar bäst till kamerahålet

Samsung Galaxy S10 har utrustats med ett hål i displayen för den främre kameran medans Galaxy S10+ har utrustats med ett större hål för de dubbla främre kamerorna. 

Det har redan nu släppts ett gäng bakgrunder till mobilerna som får kamerahålet att ”smälta in” i bakgrunden. Dessa bakgrunder kan ni skåda i albumet nedan och jag måste säga att de är bra mycket bättre att dölja hålet jämfört med de bakgrunder som finns att välja på från start i mobilerna.

Via

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...