Samsung

Samsung Galaxy S10: flera rapporter om explosioner

Jag har tidigare rapporterat om att Samsung kan komma att ha problem med Galaxy S10 och S10+. Nu har nya uppgifter inkommit!

Den här gången hävdar man återigen att Samsung Galaxy S10 har ett batteri som inte är speciellt stabilt. Det ser ut som att Galaxy S10+ har fattat eld ännu en gång. Det ser verkligen inte bra ut och jag hoppas att Samsung kommer åtgärda problemet innan säljstart.

Infon kommer från en källa från Samsung och bör därför tas med en nypa salt.

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...