Samsung

Samsung Galaxy S10+: så mycket kostar den att tillverka

När Samsung Galaxy S10+ släpps i svenska butiker så kommer enheten kosta från 10 990 kronor. Men hur mycket kostar enheten att tillverka? 

En källa visar att Samsung Galaxy S10+ kostar ungefär 420 dollar att tillverka. Det innebär att enheten kostar ungefär 4200 kronor att tillverka. Utöver det nämns det att Exynos 9820-chippet som sitter i S10-mobilerna är 9 dollar billigare jämfört med Exynos 9810-chippet som sitter i Galaxy S9-mobilerna.

Om vi tar en titt på displayen i Galaxy S10+ så ser det ut som att den kostar 86,5 dollar att tillverka. För att summera ser det ut som att Galaxy S10+ är en av de dyraste mobilerna att tillverka.

Via

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...