Google

Video visar hur Google Maps AR fungerar

Jag rapporterade för en tid sedan att Google håller på att jobba på en AR-mjukvara till den populära tjänsten Google Maps. Nu har en ny video släppts. 

Videon visar hur Google Maps AR fungerar. Det nämns bland annat att videon att den här AR-funktionen fungerar bra om man befinner sig i tunnelbanan och att det helt enkelt blir lättare att hitta med Maps AR. Samtidigt nämns det att funktionen släppts i en mycket begränsad upplaga och att endast de som använder Maps ofta (och mycket) kommer få tillgång till den nya AR-funktionen, i alla fall för stunden!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...