Samsung

Samsung Galaxy Fold: vilka färger kommer den till Sverige i?

Vi vet sedan en tid tillbaka att Samsung Galaxy Fold kommer bli tillgänglig i fyra färger: svart, silver, blått och gul. Men vilka färger kommer enheten hit i?

Jag misstänker att Samsung kommer ta hit den svarta versionen av Galaxy Fold. Utöver det misstänker jag även att Samsung kan komma att erbjuda den blåa versionen av Galaxy Fold i Sverige.

I samband med presentationen av Galaxy Fold satte Samsung upp en svensk sida för mobilen, något som tyder på att enheten kommer hit. Just nu spekuleras det om att enheten kommer bli tillgänglig för köp från och med 3 maj. Det återstår däremot att se.

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...