Samsung

Samsung Galaxy S10 borde haft en fingeravtrycksläsare på baksidan också

Samsung Galaxy S10 och S10+ är företagets första smartphones som utrustats med fingeravtrycksläsaren placerad i displayen. Men jag tycker inte bara det är bra! 

Med tanke på att Samsung Galaxy S10 och S10+ inte fungerar med glasskydd så skulle det ha varit grymt om Samsung kunde ha placerat en läsare på baksidan av enheterna, alltså om man vill använda glasskydd på enheterna men samtidigt vill kunna låsa upp dom med fingeravtryck.

Det är bara att hoppas att Samsung kommer släppa ett eget glasskydd till Galaxy S10 och S10+.

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...