Samsung

Samsung Galaxy S10: fingeravtrycksläsaren syns tydligt under displayen

Med Samsung Galaxy S10 och S10+ är Samsung först ut med en fingeravtrycksläsare från Qualcomm. Den här läsaren ska bland annat vara mycket bättre än läsaren som sitter i OnePlus 6T. 

Det har nyligen framkommit att fingeravtrycksläsaren i Samsung Galaxy S10 och S10+ syns igenom displayen mycket tydligt när solen står som högst på himlen. Detta är något som flera antagligen kommer störa sig på men förhoppningsvis är detta något Samsung noterat så att man kan göra läsaren mindre synlig i nästa enhet som kommer med samma typ av fingeravtrycksläsare från Qualcomm.

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...