Samsung

Samsung Galaxy S10: spräck inte displayen – då går det illa

JerryRigEverything hårdtestade nyligen Samsungs senaste flaggskepp Galaxy S10. Det visade sig att telefonen inte överlevde hans hårda tag.

Det som påverkades mest var fingeravtrycksläsaren under displayen. Den här läsaren slutade inte fungera när enheten repades. Däremot slutade den fungera när skärmen blev svårt skadad – något den kommer vara om displayen är spräckt. Så, spräck inte displayen om du köper en Galaxy S10 eller S10+.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...