Samsung

Samsung Galaxy A60: specifikationerna läcker ut

Det ser ut som att Samsung kommer hålla ett event inom kort där man kommer visa upp den nya mobilen Galaxy A60. Nu har specifikationer läckt ut för enheten! 

Samsung Galaxy A60 kommer få en 6,7 tumsskärm med Full HD+- upplösning. På baksidan sitter tre kameror (32, 5 och 8 MP). Under huven sitter 6/128 eller 8/128 GB inbyggt minne. Fingeravtrycksläsaren har placerats under displayen och mobilen kommer få ett 4500 mAh-batteri tillsammans med Android 9 Pie från start.

galaxy-a60-config-leak.jpg

Via

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...