Samsung

Samsung Galaxy A90 ser ut att få en 48 MP-kamera

Samsung kommer troligtvis hålla ett event inom kort där man kommer visa upp den nya mobilen Galaxy A90.

Det ser nu ut som att det framkommit att Samsung Galaxy A90 kommer få en primär 48 MP-kamera. Det innebär att Samsung kommer haka på bland annat Honor som utrustat Honor View 20 med en primär 48 MP-kamera.

Det sägs dessutom vart den här mobilen endast kommer bli tillgänglig för köp i Kina. Det återstår däremot att se hur det blir.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...