Samsung

Samsung Galaxy S10: du kan glömma Fortnite

Med Samsung Galaxy Note 9 så visade Samsung upp ett exklusivt Fortnite Skin till mobilen . Men hur är det egentligen med Galaxy S10-enheterna? 

Samsung har nyligen meddelat att man inte kommer få något Fortnite Skin om man köper en Samsung Galaxy S10, S10+ eller S10e. Det ser istället ut som att de som förbokar Galaxy S10 eller S10+ får med ett par Galaxy Buds om man förhandsbokar mobilerna.

Samtidigt har Samsung meddelat att man kommer avsluta erbjudandet med Fortnite till Galaxy Note 9 den 7 mars.

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...