Samsung

Samsung Galaxy S10: fingeravtrycksläsaren synlig även när skärmen är av

Samsung kommer lansera Galaxy S10 och S10+ i Sverige. Dessa enheter har sina fingeravtrycksläsare placerade under displayen.

Nu har det framkommit att läsarna i Galaxy S10 och S10+ även syns när telefonerna inte har displayen igång. Detta är förstås ett problem som jag misstänker att ett gäng personen kan komma att störa sig på och jag hoppas att Samsung gör ett bättre jobb med att dölja den i Galaxy Note 10. Det återstår däremot att se!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...