Google

Google Chrome: Dark Mode skickas nu ut som beta

Google har nyligen börjat skicka ut en ny uppdatering till Google Chrome innehållande en funktion som det diskuterats mycket om på senare tid.

I den senaste versionen av Google Chrome (beta) finns det möjlighet att aktivera Dark Mode i webbläsaren genom att gå in i inställningarna. Detta gör hela gränssnittet för Chrome mörkt och det ser helt klart nice ut!

Det återstår att se hur länge det dröjer tills den stabila versionen av Chrome får Dark Mode, men förhoppningsvis blir det inom kort!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...