Samsung

Samsung Galaxy S10: här är glasskyddet som fungerar med enheten

Det framkom för en tid sedan att Samsung Galaxy S10 och S10+ inte vill lira ihop med glasskydd. Nu har det släppts en ny video. 

Det har nu släppts en video som visar att det finns ett glasskydd som fungerar ihop med Galaxy S10 och S10+. Det har sagts att inget glasskydd fungerar ihop med Galaxy S10-mobilerna men det ser uppenbarligen ut som att i alla fall en tillverkare som lyckats med glasskydd till Galaxy S10 och S10+.

Förhoppningsvis betyder detta att flera tillverkare kommer lyckas med glasskydd till Galaxy S10 och S10+ i framtiden!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...