Bråket på Sony löst – Xperia 1 sägs ha grym kamera

Många som läser detta vet troligtvis att Sony i stort inte är ett och samma företag utan att tillverkaren delats upp i olika ”avdelningar”. Det handlar bland annat om Sony Mobile och Sony Entertainment. 

Många har troligtvis också undrat varför Sonys mobiler haft så dåliga kameror jämfört med konkurrenterna trots att det är Sony som tillverkat sensorerna som sitter i många av konkurrenternas enheter?

Sony har nu förklarat att avdelningen som sysslar med kamerasensorer samt mobilavdelningen haft en intern dispyt och att Sony Mobile därför inte kunnat utrusta sina mobiler med de bästa kamerorna på marknaden. Denna dispyt ska Sony nu ha löst och Xperia 1 är först ut med Sonys Alpha-teknik för tillverkarens smartphones. Det ska bli mycket intressant att se hur bra den är!

Via

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...