Google

Google Assistent uppdaterad på Google Pixel

Google har nyligen börjat skicka ut en ny uppdatering till Google Pixel-mobilerna som har med Assistent att göra.

Google avslöjade för några månader sedan att Duplex skulle komma till Pixel. Den här tekniken låter Google Assistent ringa upp saker så som restauranger och boka bord åt dig utan att du behöver prata med restaurangen själv.

Det ser nu ut som att Google börjat rulla ut funktionen till amerikanska exemplar av Google Pixel. Funktionen lär komma till flera Pixel-enheter inom kort.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...