Google

Google Discover får mörkt tema

Utvecklaren bakom Nova Launcher har under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till Launchern innehållande ett mörkt tema.

Det är i och med Nova Laucher 6.1 som utvecklaren börjat skicka ut ett mörkt tema till de enheter som har programmet installerat. Vi vet att  Pixel 3-mobilerna sedan en tid tillbaka haft tillgång till funktionen men nu ser det alltså ut som att flera enheter kommer få tillgång till Dark Mode av Google Discover.

Screenshot Capture - 2019-03-06 - 18-21-07.png

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...