Google

Google Gmail får en ny funktion – blir smartare på att översätta

För en tid sedan började Google skicka ut en ny funktion till Pixel 3 och Pixel 3 XL som innebar att telefonerna kunde rätta till stavfel på ett smidigare sätt. 

Nu har Google skickat ut den nya funktionen i en ny uppdatering till Gmail, något som innebär att alla Android-enheter som har tillgång till Gmail ska få den här funktionen som förstår hur du försöker bygga upp en mening och föreslår ord som skulle kunna passa in i meningen.

Det ser inte ut som att uppdateringen nått fram till Sverige ännu, men det bör den göra inom kort!

Via

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...