Google

Nästa Chromecast kommer inte bli en stor uppgradering

I oktober kommer Google troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp en ny Chromecast. Nu kan nya uppgifter ha avslöjats! 

Enligt en branschkälla som jag har kontakt med så kommer årets Chromecast inte bli en stor uppgradering jämfört med förra årets Chromecast. Det ser ut som att årets Chromecast kommer få samma innehåll som årets Chromecast. Skillnaden mellan de två modellerna sägs istället vara att årets Chromecast kommer få en annan design som förhoppningsvis innebär att enheten kommer bli enklare att ta med sig på resande fot.

Det återstår däremot att se vad Google har att visa upp!

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...